«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Ξαφνική εμπλοκή στην γραμμή Ύδρας –Μετόχι

Φαίνεται πως η εμπλοκή που προέκυψε  στην  γραμμή Ύδρας–Μετόχι προήλθε μετά από κοινοποίηση έγγραφου Δημόσιας Υπηρεσίας. Αυτή η εμπλοκή που σημειώθηκε στην (δρομολογιακή) γραμμή προήλθε (δυστυχώς) από καταγγελία. 
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης έκανε άμεσα  τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος διακοπής όλων των δρομολογίων (τακτικής συγκοινωνίας, θαλάσσια taxi κλπ). και η θαλάσσια γραμμή που συνδέει την Ύδρα με την υπόλοιπη Ελλάδα να λειτουργεί απρόσκοπτα προς όφελος των Υδραίων και των επισκεπτών του νησιού αλλά και όλης της περιοχής.


Οι ενέργειες του Δημάρχου Ύδρας περιείχαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Κ. Μουτζούρη και τον  Γενικό  Γραμματέα  του Υπουργείου Ναυτιλίας Α. Μπούσιο και έτυχε από τους δύο γραμματείς της  κατανόησης των δίκαιων αιτημάτων του.

Επιπλέον ο Δήμαρχος Ύδρας ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κ. Μουσουρούλη όπως και τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο (που εκλέγεται στην Α΄ Περιφέρεια Πειραιά), για το πρόβλημα που προέκυψε.
Η επιτροπή που έχει ορισθεί από τον Δήμαρχο Ύδρας (για την υπόθεση του προβλήτα στο Μετόχι), έχει ενεργοποιηθεί στην κατεύθυνση συναντήσεων και διαβουλεύσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες για την συνεχή λειτουργία της θαλάσσιας γραμμής Ύδρας-Μετόχι.  
Οι προαναφερόμενες ενέργειες του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη συνεχίζονται και ευελπιστούμε σε μόνιμα θετικά αποτελέσματα για την γραμμή Ύδρας - Μετόχι που τόσα προσφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής της Ερμιονίδας όπως και της Ύδρας.
3 σχόλια:

  1. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΤΖΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΡΧΕΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΘΑΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ "ΚΥΡΙΩΝ ΤΑΞΙΤΖΙΔΩΝ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ " ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ " ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΤΑΞΙ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ 35 ΕΥΡΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ... ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή