«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

Τα εγκαίνια του νέου τεχνικού γραφείου στην Ύδρα

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2016 τα εγκαίνια του νέου τεχνικού γραφείου του κ. Κωνσταντίνου Ράππα Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε. Το νέο τεχνικό γραφείο βρίσκεται επί της οδού Α. Οικονόμου και απέναντι του Σινεμά Γαρδένια και έχει σαν αντικείμενο εργασιών έκδοση οικοδομικών αδειών, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, τοπογραφικά, μελέτες – επίβλεψη και  κατασκευή αλλά και αγοροπωλησίες ακινήτων.
Ο αγιασμός του νέου τεχνικού γραφείου τελέστηκε από τον  Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Ακίνδυνο Δαρδανό Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Ιερολογιώτατο Διάκονο π. Νεκτάριο Δαρδανό. Μετά τον Αγιασμό ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στον νέο επαγγελματία δίνοντας του τις πατρικές ευχές του. 
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης ο οποίος σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλές δουλειές, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των Υδραίων Αθηνών κ. Γ. Σαχίνης, η Διευθύντρια του Λυκείου Ύδρας κ. Μ. Μαρσέλου ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. κ. Κ. Αναστόπουλος, και πλήθος κόσμου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Διευθύντρια του Λυκείου Ύδρας κ. Μ. Μαρσέλου είχε μαθητές τον κ. Κωνσταντίνο Ράππα Πολιτικό Μηχανικό Τ.Ε. αλλά και τον Ιερολογιώτατο Διάκονο π. Νεκτάριο Δαρδανό ο οποίος και συλλειτούργησε στον Αγιασμό, τους οποίους και χαιρέτησε συγκινημένη.
Μετά το πέρας της τελετής του αγιασμού προσφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες πλούσια εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους.


Το ιστολόγιο «Ύδρας Πολιτεία» εύχεται καλή δύναμη και καλές δουλειές στον ιδιοκτήτη του νέου τεχνικού γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου