«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Business Insider: Προορισμός για τους λάτρεις της Τέχνης η Ύδρα

Το αμερικανικό Business Insider φέτος το καλοκαίρι προβάλει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών και συγκεκριμένα μια λίστα με 12 ελληνικά νησιά που ανάμεσα τους βρίσκεται η Ύδρα που προτείνεται ανεπιφύλακτα ως ένας προορισμός και νησί της Τέχνης.
Έτσι σύμφωνα με το περιοδικό η  Ύδρα προτείνεται στους εραστές της Τέχνης, η Ίος για ξεφάντωμα, η Πάρος για τους Windsurfers, η Σαντορίνη για τα ζευγαράκια, η Μήλος για τους λάτρεις των παραλιών, η Κρήτη για τους εραστές της κουζίνας και η Μύκονος για τους αντίστοιχους του shopping, η Αστυπάλαια για ιδιωτικές αποδράσεις, η Ρόδος για τους ιστοριοδίφεις, η Τήλος για την άγρια πανίδα της, η Νάξος για οικογένειες και η Ικαρία για όσους εξερευνούν τη φύση.
«Art lovers will find their paradise on Hydra, where renowned contemporary venues and galleries sit nestled within the island's winding streets.
Art collectors and artists gather here to enjoy the installations that line the corridors of popular spaces like the DESTE Project Space Slaughterhouse, which is owned by Greek Cypriot billionaire and art collector Dakis Joannou…». 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: businessinsider.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου