«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

«Θεομητορικά 2016» - Η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Άγιος Πορφύριος μιλάει για την Παναγία» που μοιράστηκε ως «ευλογία»

«Θεομητορικά 2016» - Παρουσίαση του βιβλίου «Ο Άγιος Πορφύριος μιλάει για την Παναγία» που μοιράστηκε ως «ευλογία»
Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Θεομητορικά 2016» στην συνεδριακή αίθουσα του Καθεδρικού Ναού Ύδρας μετά την ομιλία του Πανοσ. Αρχιμ. Π. Ιερώνυμου Νικολόπουλου, Α΄ Γραμματέα  της Ι. Συνόδου με θέμα: «Η Νέα Εύα και ο Θάνατος» παρουσιάστηκε και δόθηκε προς όλους ένα καλαίσθητο, ωφέλιμο και ψυχωφελές βιβλίο με τίτλο: «Ο Άγιος Πορφύριος μιλάει για την Παναγία» που μοιράστηκε ως «ευλογία» από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ στους δεκάδες των παρευρισκομένων .
Το βιβλίο «Ο Άγιος Πορφύριος μιλάει για την Παναγία» είναι μια έκδοση του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας και γράφτηκε από τον Πρωτ. π. Ακίνδυνο Γ. Δαρδανό Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Ι. Μ. Ύδρας και Πρωθιερέα του Ι. Καθεδρικού Ναού, την γενική επιμέλεια είχε ο Ιερογιώτατος Διάκονος π Νεκτάριος Δαρδανός πτυχιούχος Φιλοσοφικής και Θεολογικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και δόθηκε ως «ευλογία» στις εκδηλώσεις «Θεομητορικά 2016».
Το βιβλίο περιέχει χαιρετισμό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, εισοδικό του Πρωτ. Π. Ακίνδυνου Γ. Δαρδανού Γ.Α.Ε. και το κυρίως μέρος του βιβλίου διδασκαλίες, εκδηλώσεις ευλαβείας, και διηγήσεις του Αγίου Πορφύριου μαζί με πολύ όμορφες φωτογραφίες που διανθίζουν τις σελίδες του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου