«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

7η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση - Ο πρώην Βασιλιάς Κωνσταντίνος στην Ύδρα για την μουσική εκδήλωση


Ο πρώην Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος   στην Ύδρα
Ο πρώην Βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος επισκέφτηκε την Ύδρα  το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου 2016,  για να παρακολουθήσει την 7η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση κλασσικής μουσικής στο προαύλιο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση
Η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 7η  συνεχή χρονιά φέτος και στη συναυλία Κλασικής μουσικής εμφανίστηκε ο βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος, ο οποίος ψηφίστηκε τον Απρίλιο 2016 ως ο καλύτερος μουσικός του κόσμου στο χώρο της κλασσικής μουσικής!  Ο Λεωνίδας Καβάκος έπαιξε για πρώτη φορά στην Ύδρα έργα για βιολί και πιάνο μαζί με τον γνωστό Ιταλό πιανίστα Enrico Pace.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται ετήσια στη μνήμη του Κωστή Σοφιανού από την σύζυγο του κ. Τζένη Σοφιανού και τα παιδιά του κ. Νίκο Σοφιανό και κ. Αλέξανδρο Σοφιανό.

H μουσική εκδήλωση έχει ενταχθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις «Θεομητορικά 2015» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται πάντα υπέρ του Κουλούρειου νοσοκομείου της το οποίο λειτουργεί υποδειγματικά υπό την πεφωτισμένη προεδρία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, κ.κ. Εφραίμ,  την διεύθυνση του ιατρού και διευθυντή κ. Παναγιώτη Μανίκη και του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου