«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

«Ύδρα δια χειρός Γιώργου Πετρόχειλου» -Η διαχρονική ομορφιά της Ύδρας μέσα από του πίνακες του Γ. Πετρόχειλου

«ΥΔΡΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ»
Ο γνωστός αυτοδίδακτος Υδραίος ζωγράφος Γιώργος Πετρόχειλος εκθέτει τα έργα της τρίτης ατομικής του έκθεσης με τίτλο: «Ύδρα δια χειρός Γιώργου Πετρόχειλου» στην αίθουσα Τέχνης & Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη» έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Γιώργος Πετρόχειλος από την νεαρή του ηλικία έδειξε την έφεση του προς την ζωγραφική αλλά λόγω συνθηκών δεν μπόρεσε να συνεχίσει ώστε να μπορέσει να ασκήσει το ταλέντο του. Στα χρόνια που πέρασαν κατάφερε να κάνει δύο ατομικές εκθέσεις και τώρα εκθέτει 28 έργα από την  τρίτη δουλειά του.

Στους πίνακες του τα τοπία της Ύδρας, τα μνημεία του νησιού, τα καλντερίμια και τα πετρόκτιστα σπίτια, τα διαποτίζει το μοναδικό φως του νησιού και το μπλε της χρώμα της θάλασσας και του ουρανού να αγκαλιάζονται αρμονικά με το γκρι χρώμα των βράχων Ύδρας…
Με τις κυβιστικές συνθέσεις των σπιτιών που ανορθώνονται στο τραχύ τοπίο αλλά συνάμα και ένα μοναδικό συνταίριασμα με το νεότερο  που προσδίδουν και αναδεικνύουν την διαχρονική ομορφιά της Ύδρας…
Αξίζει να επισκεφτούμε αυτή την μοναδική έκθεση που άνοιξε στις 23 Αυγούστου και να θαυμάσουμε την Ύδρα των ονείρων μας.
Δημιουργός: Γιώργος Πετρόχειλος
Τόπος: Αίθουσα Τέχνης & Συναυλιών "Μελίνα Μερκούρη» -Λιμάνι Ύδρας
Διάρκεια έκθεσης: 23 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρες:11:00 - 13:00 και 20:00 -23:00

Είσοδος: ελεύθερη
Δείτε περισσότερες φώτο: facebook.com/spispil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου