«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Μαγευτική φωνή και μελωδίες στην συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα στην Ύδρα

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων των «Κουντουριώτειων 2016» ο Δήμος Ύδρας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας πραγματοποίησαν  μουσική συναυλία το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00 με την Φωτεινή Δάρρα και με τιμητική συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδημητρίου. 
Η Φωτεινή Δάρρα με την μαγευτική φωνή της καθήλωσε του εκατοντάδες θεατές της παράστασης –που πολλές φορές τραγούδησαν μαζί της - με παλιά και νέα τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο που τα ερμήνευσε γεμίζοντας με μελωδίες και μουσική την καλοκαιρινή βραδιά ενθουσιάζοντας τους παριστάμενους.

Στη μουσική συναυλία παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας,  ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο εκπρόσωπος του  ΑΓΕΝ Αρχιπλοίαρχος κ. Δ. Σιούφας  ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου Στόλου Πλωτάρχης κ. Γ. Τζανής, ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης κ. Γ. Μανδαλάκης, ο Διοικητής της Α.Ε.Ν. Ύδρας κ. Δανόπουλος, ο Τελετάρχης του Δήμου Ύδρας κ. Γ. Μουνδρέας, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. κ. Ε. Πούλος και εκατοντάδες κόσμου.
Λίγο πριν αρχίσει η μουσική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης έδωσε τιμητική πλακέτα στο Γεώργιο Μ. Σκόρρα, γιο του Μανώλη Σκόρρα και της Παναγιούλας Δασκαλάκη, για την διάσωση ατόμου από βέβαιο πνιγμό στην θαλάσσια περιοχή της Σπηλιάς στις 13.08.2016. Μετά το πέρας της συναυλίας ο Δήμαρχος Ύδρας έδωσε τιμητικές πλακέτες των «Κουντουριώτειων 2016» στην Φ. Δάρρα και τον Δ. Παπαδημητρίου.
Στη συναυλία συμμετείχε το Δημήτρης Παπαδημητρίου με τη συνοδεία πέντε κορυφαίων μουσικών (Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο, Ανδρέας Μουζάκης – ντραμς, Αλέκος Γλυκιώτης – μπουζούκι, Σωτήρης Καστάνης – κιθάρα, Τεό Λαζάρου – μπάσο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου