«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

Πρόσκληση στην ομαδική έκθεση Υδραίων καλλιτεχνών στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη»

Πρόσκληση από τον Δήμο Ύδρας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ), στην ομαδική έκθεση Υδραίων καλλιτεχνών στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη».
Ο Δήμος Ύδρας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ), σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Υδραίων καλλιτεχνών στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη», τα εγκαίνια τις ομαδικής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Αυγούστου  και ώρα 20:30. Οι ώρες επισκέψεων για το κοινό είναι τις 11:00 έως τις 14:00 και από τις 19:00 έως τις 23:00 και η έκθεση θα διαρκέσει από τις 16 Αυγούστου έως τις 22 Αυγούστου 2016.
Η αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ύδρας λειτούργησε φέτος και θα συνεχίσει με εικαστικές και άλλες εκδηλώσεις με την καλλιτεχνική επιμέλεια του πανεπιστημιακού, εικαστικού και συγγραφέα κ. Δ. Φατούρου. 
Η αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών άνοιξε με την έκθεση ζωγραφικής της Κρίστι Γρηγορίου – Βασιλειάδη από τις 6 έως τις 14 Αυγούστου 2016 και  θα συνεχίσει με την ομαδική έκθεση των Υδραίων καλλιτεχνών από τις 16 έως τις 22 Αυγούστου 2016.
Η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» πρόκειται να ανακαινιστεί ώστε σε λίγους μήνες να γίνει ένα σύγχρονο κέντρο εικαστικών εκδηλώσεων, συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου