«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Το 18ο Hydra Meeting ασφαλιστών και αντασφαλιστών στην Ύδρα

Ύδρα - Το 18ο Hydra Meeting
To Hydra Meeting, που φέτος συμπληρώνει 18 συνεχείς διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη, 21 έως την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016. 
Στόχος της  Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, όπως επισημαίνει σχετικά, παραμένει η διοργάνωση ενός συνεδρίου που δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα δρώμενα στον ασφαλιστικό κλάδο, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.
Διακεκριμένοι ομιλητές θα μοιραστούν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους σε δύο επίκαιρα θέματα:
Το πρώτο έχει να κάνει με τις αλλαγές που επιφέρει η τεχνολογία στις εργασίες των κλάδων ασφάλισης Αυτοκινήτου και Υγείας. Tο συγκεκριμένο θέμα θα αναπτύξουν οι κ.κ. J. Michaely, Senior Motor Consultant,Munich Re (Γερμανία), G. Raftopoulos, CEO MedΝet International Ltd (Ελλάδα), και Η. Δασκαλόπουλος, Αναπλ. Γεν. Δ/ντής, Εθνική Ασφαλιστική (Ελλάδα). Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο κ. Ερ. Μοάτσος, Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ και CEO της ΑΧΑ Ασφαλιστική.
«Οι κίνδυνοι από φυσικές καταστροφές σε άνοδο» είναι το δεύτερο θέμα με το οποίο θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στη συνάντηση της  Ύδρας. Ομιλητές οι κ.κ. B. Bacani, Programme Leader, The UNEP FI Principles for Sustainable Insurance Initiative (Ελβετία), P. Huerta-Uribe, Expert Property EMEA Business Generation & Director, Property & Specialty Underwriting, Swiss Reinsurance Company Ltd (Ελβετία), και Μ.Νεκτάριος, Καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Ελλάδα). Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο κ. Ν. Βαγιακάκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφάλισης, Μεταφορών & Σκαφών της ΕΑΕΕ, και Γεν. Δ/ντής της HDI Global SE, Hellas.
Ως είθισται, τη συνάντηση θα ανοίξει ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, ενώ στα ενδιάμεσα είναι προγραμματισμένες συναντήσεις ασφαλιστών και αντασφαλιστών. Πέραν του συνεδριακού μέρους εμπλουτισμένο θα είναι και φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με μουσικά και άλλα events, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνδυάσουν την εργασία, την ενημέρωση και τις επαγγελματικές επαφές με τη διασκέδαση!
Από: aagora.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου