«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις «3 μέρες Ιταλίας στην Ύδρα»

«3 μέρες Ιταλίας στην Ύδρα» – Προβολή ταινιών του Ιταλικού κινηματογράφου
Από την Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας και τον πρόεδρό της κ Λάκη Χρηστίδη σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη, εικαστικό κ. Παναγιώτη Ράππα, οργανώθηκαν  τρεις βραδιές προβολές ταινιών του ιταλικού νεορεαλισμού στα πλαίσια των εκδηλώσεων «3 μέρες Ιταλίας στην Ύδρα». 
Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στον θερινό κινηματογράφο «Γαρδένια» της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας, πραγματοποιήθηκε συζήτηση στις 22:45 ανάμεσα σε δύο προβολές για το ιταλικό σινεμά με τον σκηνοθέτη Θανάση Ρεντζή και τον Παναγιώτη Ράππα αλλά και το Πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας κ Λ. Χρηστίδη.
Στις προβολές των ταινιών της Κυριακής παρευρίσκονταν ο επί των πολιτιστικών του Δήμου Ύδρας και δημοτικός σύμβουλος κ. Π. Ράππας, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, ο γιος του L. Cremonini, κ. P. Cremonini, ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας κ. Λ. Χρηστίδης, ο σκηνοθέτης κ. Θ. Ρεντζής, ο εικαστικός κ. Α. Βερούκας, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Υδραίων Αθηνών κ Γ. Σαχίνης, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, η ποιήτρια κ. Ανδρέα Δημητρίου  και δεκάδες κόσμου.
Κατά τη διάρκεια των δύο προβολών των ταινιών δόθηκε πλουσιότατος μπουφές με ποτά, αναψυκτικά και φαγητά στην εξωτερική πλευρά του κινηματογράφου «Γαρδένια».
Το «Ύδρας Πολιτείας» συγχαίρει και ευχαριστεί για την ουσιαστική προσφορά του τον φιλυδραίο και κάτοικο Ύδρας, εικαστικό κ. Α. Βερούκα για τις εκδηλώσεις «3 μέρες Ιταλίας στην Ύδρα»,  όπως επίσης όλους όσους συνετέλεσαν στις επιτυχημένες εκδηλώσεις «3 μέρες Ιταλίας στην Ύδρα» (Δήμο Ύδρας, Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, Ιταλική Πρεσβεία, και Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας).














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου