«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Προβολές ταινιών του Ιταλικού κινηματογράφου από την Κινηματογραφική Λέσχη ΎδραςΥΔΡΑ - ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ LEONARDO KREMONINI ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ 2, 3, ΚΑΙ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Στην Ύδρα τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό τριήμερο ιταλικών εμπειριών αλλά και Υδραϊκής φιλοξενίας ανοιχτό για τους ντόπιους και τους επισκέπτες του νησιού.
Ο Δήμος της Ύδρας σε συνεργασία με την ιταλική πρεσβεία της Αθήνας, το ιταλικό Ινστιτούτο στην Αθήνα, το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας, την Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας και τα ιταλικά εστιατόρια του νησιού, διοργανώνουν ένα τριήμερο αφιέρωμα στις τέχνες και τις γεύσεις της Ιταλίας.
Επίκεντρο των εκδηλώσεων είναι το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016  με την έκθεση του Ιταλού ζωγράφου Leonardo Kremonini, μιας από τις σημαντικότερες μορφές τις νέας παραστατικής ευρωπαϊκής ζωγραφικής, δασκάλου πολλών σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών.
Προβολές ταινιών του Ιταλικού κινηματογράφου
Από την Κινηματογραφική Λέσχη Ύδρας και τον πρόεδρό της κ. Λάκη Χρηστίδη σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη, εικαστικό κ Παναγιώτη Ράππα, και τις τρεις βραδιές οργανώνονται προβολές ταινιών του ιταλικού νεορεαλισμού. 
Επίσης την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016, στον θερινό κινηματογράφο "Γαρδένια" της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το ιταλικό σινεμά με τον σκηνοθέτη Θανάση Ρεντζή και τον Παναγιώτη Ράππα στις 22:45 ανάμεσα σε δύο προβολές.
Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: hydraspoliteia.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου