«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Εξαιρετική παρουσίαση ρεσιτάλ πιάνου από την διεθνούς φήμης σολίστ S. Karpunkina στο ΙΑΜΥ

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 η διεθνούς φήμης σολίστ Svetlana Karpunkina παρουσίασε σε ένα εξαιρετικό ρεσιτάλ πιάνου έργα Ιταλών συνθετών στον υπαίθριο χώρο θεάτρου και συναυλιών του Ιστορικού Αρχείου – Μουσείου ‘Ύδρας.
Την μουσική εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου και ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης. Μετά το πέρας του ρεσιτάλ η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου προσέφερε τιμητική πλακέτα στην διεθνούς φήμης σολίστ Svetlana Karpunkina.


Στην παρουσίαση των έργων για πιάνο Ιταλών συνθετών ήσαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζ. Λιβανίου, η Ομ. Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης, Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτζου κ. Μ. Λαμπράκη – Πλάκα, η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου - Μουσείου Ύδρας κ. Ν. Αδαμοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ύδρας για τα Πολιτιστικά κ. Π. Ράππας, ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Ύδρας κ. Λ. Χρηστίδης, ο σκηνοθέτης κ. Θ. Ρετζής, ο Διευθυντής του Κουλούρειου Νοσοκομείου ιατρός κ. Π. Μανίκης, δημοτικοί σύμβουλοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, όπως και εκατοντάδες κόσμου.
Το ρεσιτάλ πιάνου υλοποιήθηκε από τον Δήμο Ύδρας στα πλαίσια των εκδηλώσεων «3 μέρες Ιταλίας στην Ύδρα».


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:facebook.com/spispil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου