«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές του ιστιοπλοϊκού αγώνα «Ύδρα 2016»

Στη φωτογραφία ο Ολυμπιονίκης Π. Μάντης υψώνει το κύπελλο, μαζί με το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού που τερμάτισε πρώτο στον αγώνα, δεξιά ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης που έκανε την απονομή στο πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού που τερμάτισε πρώτο στο λιμάνι της Ύδρας.
Ιστιοπλοϊκοί αγώνες «Ύδρα 2016» – Απονομές Κυπέλλων και Μεταλλίων
Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος διοργάνωσε τον αγώνα «ΥΔΡΑ 2016» για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC και ORC CLUB, που ξεκίνησε την Παρασκευή 28 και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016.
Τα ιστιοπλοϊκά αναχώρησαν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 12:00 από το Φάληρο για την 1η Ιστιοδρομία Φαλήρου - Ύδρας με μήκος διαδρομής 36 ΝΜ περίπου και τερμάτισαν νωρίς το απόγευμα στο λιμάνι της Ύδρας και έως το βράδυ 55 ιστιοπλοϊκά είχαν τερματίσει στο λιμάνι του νησιού.
Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και λίγο μετά τις 13:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» η απονομή των επάθλων στους νικητές του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Ύδρα 2016».


Λίγο πριν αρχίσει η απονομή των επάθλων ο Έφορος Εντευκτηρίων του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος κ. Δ. Παντελεημονίτης μίλησε προς τους συγκεντρωμένους και ακολούθησαν χαιρετισμοί του Αντιπροέδρου του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Ύδρας κ. Θ. Κεφαλωνίτη και του Δημάρχου ΄Υδρας κ. Γ. Κουκουδάκη που καλωσόρισε στην Ύδρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας και τους ιστιοπλόους που πήραν μέρος στον αγώνα ευχόμενος καλή διαμονή. Ακολούθως ο  Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Έφορο Εντευκτηρίων του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος κ. Δ.  Παντελεημονίτη.
Εν συνεχεία απονεμήθηκαν τα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές του αγώνα  «Ύδρα 2016» που έγιναν από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη -σημειωτέον στο πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού που τερμάτισε πρώτο συμμετείχε ο Ολυμπιονίκης κ. Π. Μάντης- ακολούθησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Λιμενάρχης Ύδρας κ. Γ. Μανδαλάκης Πλωτάρχης Λ.Σ., ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας κ. Ε. Δανόπουλος Πλωτάρχης Λ.Σ., ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ κ. Ι. Μαραγκουδάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, και ο Αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτης.
Μετά το πέρας των απονομών δόθηκε πλούσιο φαγητό, γλυκίσματα, αναψυκτικά και ποτά στους παρευρισκόμενους.
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016  στις 10:30 τα ιστιοπλοϊκά πρόκειται να αναχωρήσουν από την Ύδρα για την 2η Ιστιοδρομία με την διαδρομή Ύδρα – Φάληρο, 36 ΝΜ περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου