«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Το εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας στην επίσημη «πρώτη» προβολή του στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Από: iamy.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας, σε σκηνοθεσία Πάνου Ζενέλη και παραγωγή από την MECANO FILM είναι πλέον γεγονός!
Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. η επίσημη "πρώτη" προβολή του στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 Κεραμεικός τηλ. 210-3609695) στο πλαίσιο της 10ης Διεθνούς Συνάντησης Αρχαιολογικής Ταινίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του "ΑΓΩΝΟΣ" του διεθνούς αυτού Φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του ΕΟΤ, θα προβληθούν συνολικά 103 ταινίες από 17 χώρες (Ελλάδα, Αυστραλία, Αίγυπτος, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, ΗΠΑ, Ιράν, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρος, Λετονία, Σερβία, Σλοβακία, Τουρκία), με προβολές από τις 12 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ, με παράλληλες προβολές και στις δύο αίθουσες της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ!....
Για διευκόλυνσή σας, επισυνάπτουμε το συνοπτικό πρόγραμμα ενώ μπορείτε και να ξεφυλλίσετε online και τον αναλυτικό κατάλογο των προβολών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου