«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Αγιασμός της ομάδας της Ύδρας (Α.Ο.Υ.) στο γήπεδο του νησιού

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου 2015 τελέστηκε στο γήπεδο της Ύδρας ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας της Ύδρας (Α.Ο.Υ.) για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017.
Ο Αγιασμός τελέστηκε στο χώρο του γηπέδου Ύδρας από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωαννίκιο Καλαφάτη εφημέριο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Δημητρίου και τον ιεροψάλτη κ. Εμμανουήλ Πούλο.


Στην τελετή Αγιασμού παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας (ΑΟΥ), κ. Π. Μαρκαντώνης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ιωάννης Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Μ. Καραμήτσος, η Δημ. Σύμβουλος κ. Λ. Λούλου, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Α. Κοτρώνης, ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ύδρας κ. Α. Καλογιάννης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας, ο προπονητής αλλά και παίκτης της ομάδας κ. Νεκτάριος Καλαφάτης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και άλλοι.
Μετά την τελετή του Αγιασμού ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ο Πρόεδρος της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου κ. Π. Μαρκαντώνης που πήρε τον λόγο μετά είπε ότι μετά από κάποιο μικρό σχετικά χρονικό διάστημα λόγο των εργασιών που εξελίσσονται στο νέο γήπεδο, η ομάδα θα έχει μόνιμη έδρα το νησί. Επίσης απευθύνθηκε στους παίκτες και τους ζήτησε να παίζουν για την φανέλα αλλά και την σημαία της Ύδρας, τους τόνισε να τηρούν μέσα και έξω από το γήπεδο το αθλητικό πνεύμα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και στο τέλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στην τελετή Αγιασμού.
Από τον κ. Κ. Τσαγκάρη και μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας, μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακά αμυγδαλωτά και αναψυκτικά.


Και φέτος ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας συμμετέχει με  αξιώσεις στο πρωτάθλημα Αργολίδας της Α2 Κατηγορίας του 2ου Ομίλου και το ιστολόγιο «Ύδρας Πολιτεία» εύχεται στην διοίκηση και τους παίκτες καλή δύναμη, καλές  αθλητικές επιδόσεις και καλή επιτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου