«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Ύδρας στο πρώτο Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών πόλεων συμμετέχοντας στις δράσεις της Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων

Από: Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη

«Από την συμμετοχή του Δήμου μας (11/11/2016) στο πρώτο Συνέδριο Ελληνικών και Κινεζικών πόλεων που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνα και του Υπουργείου Εσωτερικών και την αρωγή του Κινέζου Πρέσβη στην Ελλάδα Xiaoli Zou.
Το συγκεκριμένο ελληνοκινεζικό φόρουμ, πραγματοποιείται μεταξύ της Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων, στην οποία η Ύδρα είναι ιδρυτικό μέλος, και της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας με την αρωγή του Κινέζου Πρέσβη στην Ελλάδα α κ. Xiaoli Zou και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Στο συνέδριο έλαβαν μέρος 160 ελληνικοί δήμοι, τέσσερις κινεζικές επαρχίες και 14 κινεζικές πόλεις. Σε επαφές που είχαμε με μέλη της Κινεζικής Αντιπροσωπείας προωθήσαμε την Ύδρα ως τουριστικό προορισμό. Ένα ευχαριστώ οφείλεται στην κ. Άννα-Μαρία Δρακοπούλου η οποία μας έκανε χορηγία την μετάφραση σύντομης περίληψης του τουριστικού φυλλαδίου του Δήμου μας στα Κινεζικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου