«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας πλαισιωμένο με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου. 
Στη φωτογραφία η Πρόεδρος του Συλλόγου (4η από αριστερά) κ. Βάνα Αλεβίζου-Παπαδοπούλου και η Διευθύντρια  του Σχολείου κ. Ματίνα Ρούσση (5η από αριστερά) και το εκπαιδευτικό προσωπικό του  1ου Δημοτικού Σχολείου με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε αναμνηστική φωτογραφία μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη".
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας πραγματοποίησε  την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του στην δημοτική αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στο λιμάνι της Ύδρας.
Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση άρχισε  από τις 4:00 μμ (το απόγευμα) και τέλειωσε νωρίς το βράδυ. Η εκδήλωση είχε bazar, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα αλλά και χειροτεχνίες για τα παιδιά καθοδηγούμενα από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου και νόστιμες λιχουδιές για όλες και όλους. 
O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας θα διαθέσει  τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά για τις ανάγκες του Σχολείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου