«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία η παράσταση της γέννησης του Χριστού από τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και λίγο μετά τις 6:00 μμ με μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας στη Συνεδριακή αίθουσα του Καθεδρικού Ναού Ύδρας.
Η εκδήλωση του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας με την Φάτνη και την αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού από τα παιδιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία που καταχειροκροτήθηκαν μαζί με την Νηπιαγωγό τους κ. Αγγελική Σκλάβου, από τους παριστάμενους.
Η άγια νύχτα, τα αστεράκια, οι βοσκοί, οι μάγοι ο Ιωσήφ και η Παναγία ερμηνεύτηκαν τέλεια από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην παράσταση που διανθίστηκε με μουσική και στοιχεία μπαλέτου που επιμελήθηκε η δασκάλα χορού κ. Λίνα Ωρολογά.
Την επιτυχημένη παράσταση παρακολούθησαν ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γ. Μανδαλάκης, η παιδίατρος του Κουλούριου Νοσοκομείου Ύδρας κ. Σ. Μπαλαμπάνη, ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Ύδρας κ. Ο. Ανδρούτσος, η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας και πλήθος κόσμου.

Στην αρχή της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης η Νηπιαγωγός κ. Αγγελική Σκλάβου στην ομιλία της μεταξύ άλλων ευχαρίστησε την παιδίατρο του Κουλούριου Νοσοκομείου Ύδρας κ. Σ. Μπαλαμπάνη, της αφιέρωσε την εκδήλωση και της παρέδωσε αναμνηστικό δώρο για την προσφορά της και την συμβολή της στον τομέα της υγείας των παιδιών.
Μετά την παράσταση ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης ευχαρίστησε τα παιδιά και την εκπαιδευτικό τους για την παράσταση και έδωσε τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα προς τους παριστάμενους. Η Πρόεδρος του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας σε χαιρετισμό της ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα προς όλους. Στη  συνέχεια ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος έδωσε τις πατρικές ευχές του για τις Άγιες μέρες που έρχονται για όλους τους Χριστιανούς.
Μετά το πέρας της εορταστικής εκδήλωσης δόθηκε κέρασμα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας προς όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου