«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Ύδρας, πρόγραμμα εκδηλώσεων: Χριστούγεννα 2016 - Πρωτοχρονιά 2017

Ο Δήμος Ύδρας έχει προγραμματίσει όμορφες εκδηλώσεις για τα  Χριστούγεννα του 2016  και την Πρωτοχρονιά 2017 στην Ύδρα, αναλυτικά οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2017 
Ώρα  11:30 πμ
Τα παιδιά των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων της Ύδρας θα παρακολουθήσουν στην αίθουσα συνεδρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας την παιδική σκηνή "Το Μαγικό σεντούκι" από την ομάδα "Εργοτάξιον" που είναι ένα διαδραστικό θεατρικό έργο, ένα παραμύθι που παρουσιάζει στα παιδιά τον μαγικό κόσμο της γνώσης.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2017 
Ώρα  12:30 πμ
Καλωσόρισμα των φετινών Χριστουγέννων με παραδοσιακά κεράσματα από τις νοικοκυρές και τους επαγγελματίες του νησιού, στο λιμάνι της Ύδρας εμπρός από το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη. Η "Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα"  με γιορτινές μελωδίες, θέατρο δρόμου, ξυλοπόδαροι, ξωτικά και φουσκωτές φιγούρες θα σκορπίσουν κέφι σε όλα τα παιδιά με τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.
Κυριακή 01.01.2017
Ώρα 10:30 πμ
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην Επίσημη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχη μας κ.κ. Εφραίμ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ύδρας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου