«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων «9 ώρες στα Εξάρχεια» - Ο Υδραίος συγγραφέας - ποιητής Χ. Π. Δασκαλάκης παρουσιάζει το δικό του διήγημα

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο στην οδό Μαυρομιχάλη 84 και οδό Καλλιδρομίου, η συλλογή διηγημάτων, εννέα ιστορίες «9 ώρες στα Εξάρχεια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λέμβος.
Εννέα νέοι συγγραφείς, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, μας συστήνουν τα δικά τους Εξάρχεια. Ανάμεσά τους ο Ύδραίος συγγραφέας και ποιητής  κ. Χρήστος Π. Δασκαλάκης μας διηγείται το δικό του αφήγημα: «Το αγόρι που έλεγε Ναι».
Σχετικά με την εκδήλωση παρουσίασης της συλλογής διηγημάτων «9 ώρες στα Εξάρχεια»,  σε μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πολύ σεμνός και ταλαντούχος Υδραίος συγγραφέας και ποιητής κ. Χρήστος Π. Δασκαλάκης γράφει τα εξής: «Διακριτικά και αθόρυβα ετοιμαζόταν αυτή η συλλογή, διακριτικά και αθόρυβα θα την παρουσιάσουμε και στους φίλους μας το Σάββατο. Εννέα διηγήματα από εννέα συγγραφείς, μαζί και η δική μου ιστορία, «Το αγόρι που έλεγε Ναι», έγιναν ένα βιβλίο για όλα όσα θα θέλαμε να μοιραστούμε, για όσα θα θέλαμε να εκφράσουμε, για όλα όσα μας προβληματίζουν ή συμβαίνουν σε αυτή την πόλη. Η δική σας παρουσία παραπάνω από πολύτιμη, γιατί χωρίς εσάς καμία ιστορία, κανένα βιβλίο, κανένα όνειρο δεν θα μπορούσε να βρει το δικό του δρόμο. Θα χαρώ να σας έχουμε δίπλα μας, θα χαρώ να μοιραστούμε τις ιστορίες μας».
Τοποθεσία: Εκδόσεις Λέμβος, Μαυρομιχάλη 84 και  Καλλιδρομίου, Αθήνα - Εξάρχεια 
Ημερομηνία: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00
Πληροφορίες: www.facebook.com/events/
Τηλ.: 21 0881 7341Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου