«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Γιορτινή Χριστουγεννιάτικη παραμυθοχώρα σήμερα η Ύδρα...

Γιορτινή Χριστουγεννιάτικη παραμυθοχώρα σήμερα η Ύδρα...
Χριστουγεννιάτικη γιορτή και καλωσόρισμα των εορταστικών ημερών με την "Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα" στην Ύδρα  - Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα του στα παιδιά.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 πμ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το καλωσόρισμα των φετινών Χριστουγέννων (πλησίον του φαρμακείου Ε. Ραφαλιά), με πλούσια κεράσματα αναψυκτικά και ποτά από τις νοικοκυρές και τους επαγγελματίες του νησιού.
Η "Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα" με γιορτινές μελωδίες (με την επιμέλεια του κ. Σ. Βούλγαρη και του γιού του), με θέατρο δρόμου, ξυλοπόδαρο που εντυπωσίασε με τα «μαγικά» του κόλπα, ξωτικό που ζωγράφισε με όμορφες συνθέσεις στα πρόσωπα των παιδιών, με φουσκωτές φιγούρες, το εντυπωσιακό σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, αλλά και το τεχνητό χιόνι σκόρπισαν κέφι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Ο Άγιος Βασίλης χαιρετούσε τους μικρούς του φίλους και περίμενε υπομονετικά να τελειώσει η γιορτή και να  μοιράσει τα δώρα του σε όλους τους μικρούς του φίλους εμπρός από το σπιτάκι του.
Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές στα παιδιά, τους γονείς και στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης.
Παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, γονείς, θεατές και τα παιδιά της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των Σχολείων της Ύδρας.
Η εκδήλωση ήταν προσφορά αγάπης και φροντίδας στα παιδιά του νησιού από τον Δήμο Ύδρας και τη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ).

Δείτε περισσότερο φωτογραφίες εδώ: facebook.com/spispil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου