«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικός αγώνας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας με τους Παλαίμαχους της ομάδας με θέαμα και γκολ στο γήπεδο της Ύδρας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 και λίγο μετά τις 3:00 μμ στο γήπεδο της Ύδρας ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας (Α.Ο.Υ.) με τους Παλαίμαχους της ομάδας.
Ο αγώνας που διεξήχθη ήταν δυνατός, με αγωνιστικό πνεύμα και με  ευγενή άμιλλα μεταξύ των αθλητών των δύο  ομάδων. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε και  τις δύο αξιόμαχες ομάδες αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήρθαν ισόπαλες με 6-6! Για να αναδειχθεί όμως ο  νικητής χρειάστηκε να φτάσουν στα πέναλτι και έτσι μετά και από αυτή τη διαδικασία ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας πήρε τη νίκη με 5-3. Τον αγώνα διηύθυνε με μεγάλη επιτυχία ο κ. Αντυ Γρηγοριάδης.
Ευθύς μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας (Α.Ο.Υ.) κ. Νεκτάριος Καλαφάτης δήλωσε: «Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Υ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλαιμάχους που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον σημερινό αγώνα. Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος με Υγεία και Ευημερία!».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου