«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Τελετή υποδοχής των νέων σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΥΔΡΑΣ - ΤΕΛΕΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της Σχολής, η τελετή υποδοχής των νέων  σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.
Στην υποδοχή των Σπουδαστών τελέστηκε Αγιασμός από τον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Ακίνδυνο Δαρδανό, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωαννίκιο Καλαφάτη και άλλους ιερείς.
Ακολούθως  μίλησε ο Διοικητής της  Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ε. Δανόπουλος αναφερόμενος στο ιστορικό της Ναυτικής Σχολής της Ύδρας, την εκπαίδευση, αλλά και καλωσόρισε τους Σπουδαστές της Σχολής. Επίσης μίλησαν  εκ μέρους του Δήμου Ύδρας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας αλλά και  ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας  Ύδρας  κ. Α. Ζεύκης.
Παραβρέθηκαν  ο  Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ιερείς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ύδρας κ. Λ. Λούλου, ο Διοικητής της  Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ε. Δανόπουλος μετά του προσωπικού της ΑΕΝ, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Ά. Κοτρώνης, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας  Ύδρας  κ. Α. Ζεύκης, ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Γ. Μανδαλάκης με το προσωπικό του Λιμεναρχείου της Ύδρας, το εκπαιδευτικό προσωπικό της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την τελετή υποδοχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου