«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα το "τελευταίο αντίο" στον Αλέξη Μάρδα

Φωτογραφία από: newsit.gr
Ο Αλέξης Μάρδας (1942 - 2017), ένας πολυτάλαντος, εφευρετικός και χαρισματικός άνθρωπος υπήρξε κάτοικος Ύδρας και είχε στην κατοχή του –διαδοχικά- δύο εντυπωσιακά σπίτια, όπου έμενε για μεγάλα διαστήματα αφού υπεραγαπούσε το νησί μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα, και την Ύδρα. Η είδηση του θανάτου του Αλέξη Μάρδα σκόρπισε τη συγκίνηση στο νησί αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Ύδρα.
Λόγω των ισχυρών διασυνδέσεων που είχε με το Χολυγουντ αλλά και μια μεγάλη πλειάδα ηθοποιών και καλλιτεχνών ωθούμενος από την αγάπη του για την Ύδρα, είχε καταφέρει  να επισκεφτούν και να φιλοξενήσει στο νησί πολλούς  ηθοποιούς και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο (Ρόμπερτ Ντε Nίρο, Τζόαν Κόλινς, Τζέιν Σέιμουρ, Ρίτσαρντ Γκιρ, Ομάρ Σαρίφ, οι Beatles, Νόμι Καμπέλ, Μικ Τζάγκερ, διάφοροι εστεμένοι κ.ά.). Ο Τζον Λένον τον θεωρούσε δάσκαλό του. Του έδωσε το παρατσούκλι «Magic Alex», εξαιτίας των εντυπωσιακών γνώσεών του στις επιστήμες και την τεχνολογία.
Η κηδεία του Αλέξη Μάρδα θα πραγματοποιηθεί (σήμερα) Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 στις 11.00 π.μ στο κοιμητήριο του Παπάγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου