«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Ευλογία-κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ενορίας της Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας

Ευλογία και κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ενοριακής Εκκλησίας της Υπαπαντής του Χριστού - Η ευλογία-κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ιστορικής Ενορίας της Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας πραγματοποιήθηκε μετά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Ύδρας (λόγω εργασιών στο τέμπλο του Ιερού Ναού της Υπαπαντής).
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 τελέστηκε από τον Αρχιερατικό Επίτροπο και εφημέριο της Ενοριακής Εκκλησίας της Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας π. Θεόδωρο Θεοδοσίου, η ευλογία και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Θεόδωρος Θεοδοσίου αφού ευλόγησε, έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα  μοιράζοντας την στους παρευρισκομένους ενορίτες και επισκέπτες. Κατά την ευλογία της Αγιοβασιλόπιτας έψαλαν ο κ. Λ. Καρακατσάνης, ο κ. Σ. Φραντζής.
Στη σεμνή και όμορφη τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας του ενοριακού Ναού της Υπαπαντής παρευρίσκονταν ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ) κ. Ε. Καραμήτσος,  Επίτροποι του Ναού, ενορίτες και επισκέπτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου