«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση προς τους γονείς για τη διημερίδα «Ψυχολογία και παιδί»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Με αφορμή την διημερίδα που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας, με θέμα «Ψυχολογία και παιδί» ελάτε να φτιάξουμε έναν κορμό συζήτησης με τις δικές μας ερωτήσεις που θα απαντήσουν οι ειδικοί καλεσμένοι μας.
Οι ερωτήσεις μπορούν να είναι για οποιοδήποτε προβληματισμό μπορεί και να έχετε σε θέματα που αφορούν το παιδί σας στην καθημερινότητα, στο σχολείο, στις κοινωνικές συναναστροφές και στις διαπροσωπικές σχέσεις ακόμη και στην ανάπτυξη του.
Στο γραφείο της Παιδιάτρου του "Κουλούρειου Νοσοκομείου" Ύδρας κ. Σωτηρίας Μπαλαμπάνη στο νοσοκομείο, καθώς και στα δυο Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του νησιού μας, μέχρι και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, θα υπάρχει ένα κουτί που θα μπορείτε να βάλετε μέσα ΑΝΩΝΥΜΑ τις ερωτήσεις σας. Αφορά όλα τα παιδιά ηλικίας από 1 έτους μέχρι 12 ετών.
Ελάτε να δημιουργήσουμε την βάση για μια ουσιαστική συζήτηση που μόνο σκοπό έχει να μας ανοίξει ορίζοντες και να μας βοηθήσει να είμαστε μόνο καλύτεροι γονείς.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ»
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα αφορά ηλικίες 1 - 5 ετών και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 θα αφορά ηλικίες 6 - 12 ετών
Διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ύδρας σε συνεργασία με το τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Ύδρας.
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα: hydraspoliteia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου