«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Η "Κάρτα Υγείας" μπορεί να χορηγηθεί και στα παιδιά των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Υδρας

Από: ydra.gov.gr

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα (26/01/2017) με εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου "Metropolitan" μου γνωστοποιήθηκε ότι η "Κάρτα Υγείας" από το συγκεκριμένο νοσοκομείο μπορεί να χορηγηθεί και στα παιδιά των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου μας καθώς και σε όλους τους μόνιμους κατοίκους Ύδρας.
Το σχετικό αίτημα, όπως είχε διατυπωθεί σε αντίστοιχη ανάρτηση μου, είχε υποβληθεί από τις 22/09/2016, την ημέρα δηλαδή που παραλάβαμε τις κάρτες. Οι μόνιμοι κάτοικοι θα πρέπει να προσκομίζουν βεβαίωση από τον Δήμο στο Νοσοκομείο και η Κάρτα Υγείας θα εκδίδεται αμέσως ενώ οι εγγεγραμμένοι γονείς στους εκλογικούς καταλόγους θα πρέπει να προσκομίζουν στο Νοσοκομείο Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά των μονίμων κατοίκων.
Οι κάτοχοι των "Καρτών Υγείας" έχουν μεγάλες εκπτώσεις σε σειρά εξετάσεων και στα έξοδα νοσηλείας στο εν λόγω νοσοκομείο όπως αναλυτικά αναφέρεται στο σχετικό έντυπο που μοιράζεται από τις υπηρεσίες του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου