«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας (Α.Ο.Υ.) μέσα σε μια ζεστή εκδήλωση  το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 στο "Andy’s Bar" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Η τελετή ευλογίας της βασιλόπιτας τελέστηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωαννίκιο Καλαφάτη και τον Πρεσβύτερο π. Γεώργιο Βλαχόπουλο και τους συνόδευσαν μουσικά ο πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας κ. Ά. Διαμαντόπουλος, ο ψάλτης του Ι. Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ύδρας κ. Ε. Πούλος και ο Ιεροψάλτης κ. Χρήστος Σπατιώτης.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην δύσκολη αθλητική χρονιά του 2016, για τον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας που όμως διεκπεραίωσε ένα μαραθώνιο αγώνων με μεγάλη επιτυχία αν και δεν ήταν  γηπεδούχος τυπικά και ουσιαστικά. Τόνισε την δύσκολη πορεία που ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας διανύει την περίοδο 2016 - 2017 ευελπιστώντας την αναστροφή  του κλίματος και την πορεία προς τις νίκες για την ομάδα. Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους συμπαρίστανται στην ομάδα και ευχήθηκε την νέα χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας να αγωνίζεται στην φυσική έδρα της, στο γήπεδο της Ύδρας ευχόμενος καλή αγωνιστική χρονιά.


Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης αναφέρθηκε στην πορεία του έργου του γηπέδου Ύδρας που όπως είπε έχουν πραγματοποιηθεί αλλά  και είναι σε εξέλιξη διορθωτικά έργα ώστε η ομάδα να έχει την φυσική της έδρα αλλά και να υπάρχει ένας χώρος άθλησης της νεολαίας του νησιού, αναφέρθηκε στην οικονομική βοήθεια του Δήμου Ύδρας προς τον Αθλητικό Όμιλο Ύδρας και ευχήθηκε πάντα νίκες και καλή χρονιά.
Λίγο μετά την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης απεύθυνε πατρικές συμβουλές προς όλους αναφερόμενος στην συνέπεια σε όλες τις υποχρεώσεις μας αλλά και τις εσωτερικές αλλαγές που θα πρέπει να κάνουμε ώστε να αλλάξουμε τον εαυτό μας ώστε να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και κατέληξε με θερμές ευχές για μια χρονιά επιτυχιών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας,  η πρώην Πρόεδρος του Α.Ο.Υ. κ. Ζ. Σαρούκου, ο προπονητής της κ. Ν. Καλαφάτης, το τεχνικό team οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, επισκέπτες κ.α.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: facebook.com/spispil
 Ο Πρόεδρος του ΑΟΥ κ. Π. Μαρκαντώνης  (στο κέντρο) και  μέλη του Διοικητικού ΣυμβουλίουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου