«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Η κοπή της πίτας του Επαγγελματικού Αλιευτικού Συλλόγου Ύδρας «Ο Μιαούλης»

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΔΡΑΣ «Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ»
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 5:00 μ.μ.ο Επαγγελματικός Αλιευτικός Σύλλογος Ύδρας «Ο Μιαούλης» παρουσία του Δημάρχου Ύδρας, των Λιμενικών Αρχών του νησιού του Προέδρου των μελών του Δ.Σ. αλλά και ντόπιων Αλιέων έκοψε την πίτα του  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ύδρας «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ».
Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Θεόδωρος  Θεοδοσίου και παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης, ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκης,  ο Υπολιμενάρχης Ύδρας Σημαιοφόρος ΛΣ κ. Β. Βαζαίος, ο Αρχικελευστή ΛΣ κ. Γ. Στρατηγάκης αρμόδιος για θέματα Αλιείας, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ.  Αναστόπουλος, ο Πρόεδρος κ. Ι. Μαλάνος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Συλλόγου Αλιέων Ύδρας όπως και Αλιείς του νησιού.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Θεόδωρος  Θεοδοσίου μετά την ευλογία της πίτας μίλησε με πατρικά και παραινετικά λόγια προς τους Αλιείς και έδωσε τις ευχές του για καλές θάλασσες, και καλή χρονιά.  Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης τόνισε την σημασία των Αλιέων για την Ύδρα αλλά και τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο λιμάνι της Ύδρας αλλά και για το λιμάνι του Καμινιού και κατέληξε ευχόμενος καλές ψαριές και καλή χρονιά.

Σε χαιρετισμό του ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκης επισήμανε ανάμεσα σε άλλα ότι το λιμεναρχείο Ύδρας είναι κοντά στους Επαγγελματίες Αλιείς της Ύδρας ανά πάσα στιγμή και ευχήθηκε καλή χρονιά, καλοτάξιδοι και καλές ψαριές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου