«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Με «άρωμα» Ύδρας κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας

Με «άρωμα» Ύδρας κυκλοφόρησε το ημερολόγιο της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Λέσχη τύπωσε και κυκλοφόρησε το νέο της όμορφο ημερολόγιο για το 2017. 
Ένα πολύ όμορφο ημερολόγιο με έντονη την «αύρα» και το «άρωμα» της Ύδρας αλλά ταυτόχρονα χρηστικό, ενημερωτικό, με μνήμες από τα χρόνια της Σχολής και της θάλασσας, δραστηριότητες της Λέσχης Αποφοίτων, την  ετήσια επίσκεψη στην Α.Ε.Ν. Ύδρας, τα Μιαούλεια 2016, τα Κουντουριώτεια 2016, την τελετή υποδοχής στην Α.Ε.Ν. Ύδρας των νέων σπουδαστών εκπαιδευτικού έτους 2016-2017, τις εκδηλώσεις της Λέσχης Αποφοίτων, τις συναντήσεις αποφοίτων της τάξης 1963-1965, τις συνεστιάσεις, τις εκδηλώσεις, τις εκδρομές, τη συμμετοχή σε εκθέσεις, τις διαλέξεις στη Λέσχη, την εκδήλωση μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή και πολλά άλλα ενημερωτικά θέματα.
Επίσης στο πλαίσιο της αναβάθμισης και εμπλουτισμού της ύλης της ιστοσελίδας της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας  ο φίλος της Λέσχης, φωτογράφος και γκαλερίστας κ. Δημήτρης Γλύκας, δημιούργησε βιντεοσκοπικό σύνδεσμο (link), αφιερωμένο στην Ύδρα, τη θάλασσά της, τη Σχολή, τις αναμνήσεις των αποφοίτων  και την Λέσχη.Υ.Γ. Σπήλιου Σπηλιώτη: Ευχαριστίες στον κ. Πρόεδρο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αποφοίτων για την προσφορά  του ημερολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου