«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικη γιορτή «μασκέ» της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας

Αριθ. Πρωτ.:Λ-1504
1 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι και αυτήν τη χρονιά η Λέσχη μας διοργανώνει για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της αποκριάτικη γιορτή «μασκέ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης (οδός Ζαΐμη αριθ. 19, Πειραιάς). Η γιορτή αυτή θα περιλαμβάνει ομαδικά αποκριάτικα παιχνίδια, διαγωνισμούς τραγουδιού και αμφίεσης, παντομίμες, κυνήγι φανερού θησαυρού, face painting, μπαλονοκατασκευές και latin dance show για μικρούς και μεγάλους. Την επιτυχία της εκδήλωσης εγγυάται η γνωστή και έμπειρη διασκεδαστική ομάδα «Ανακατωσούρες». Στο διάλειμμα της εκδήλωσης η Λέσχη θα προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους φίλους της σπιτικά εδέσματα και μεζέδες «της ώρας».
Λόγω του περιορισμένου χώρου της αίθουσας, παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή στη Γραμματέα της Λέσχης, κυρία Αφροδίτη Λεκατσά, αριθ. τηλεφώνου 210 4539 497.
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι την Τσικνοπέμπτη το μεσημέρι (16 Φεβρουαρίου 2017) προγραμματίζουμε γεύμα στη Λέσχη συνοδεία ζωντανής μουσικής με τραγούδι και κιθάρες και αυτοσχέδιους συντελεστές όλους εμάς, μέλη και φίλους της Λέσχης. Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για την εκδήλωσή μας αυτή σε επόμενη επιστολή μας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Αθανάσιος Ζεύκης Πρόεδρος
Δημοσθένης Παπαδόπουλος Γεν.ΓραμματέαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου