«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

«Το Τάβλι»: Εξαιρετική επιτυχία – Πηγαίο γέλιο…

Από: iamy.gr
"Πηγαίο γέλιο και χαρά γέμισε την κρύα χειμωνιάτικη νύχτα του Σαββατόβραδου στην Ύδρα η διοργάνωση της θεατρικής παράστασης «Το Τάβλι» του μεγάλου Έλληνα σεναριογράφου και θεατρικού συγγραφέα Δημήτρη Κεχαϊδη,  από το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας.
Η Πειραματική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου του Δήμου Ναυπλίου παραχώρησε ευγενώς την παράσταση και οι δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί Γιώργος Στρώνης καιΑνδρέα Κοροβέσης ερμήνευσαν πραγματικά συγκλονιστικά  τους ρόλους τους, ενσαρκώνοντας σε όλα τα επίπεδα την απόλυτη εικόνα του «εφευρηματικού» νεοέλληνα. Η πολύ καλή σκηνοθεσία ήταν της Βάλλιας Ρεντούλη.
Η Ντίνα Αδαμοπούλου προλόγισε τη θεατρική βραδιά παρουσιάζοντας το θέμα και τους συντελεστές της στο κοινό των θεατών και ευχαριστώντας το Δήμο Ναυπλιέων και την Δημοτική Οργάνωση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) αλλά και την φίλη κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. ΄Αλκηστη Κοντογιάννη, για την άψογη και πολύτιμη συνεργασία τους με το ΙΑΜΥ.
«Το Τάβλι» απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τους συντοπίτες μας , (μεταξύ των οποίων πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν και αρκετοί νέοι του νησιού μας), που παρακολούθησαν την παράσταση, γελώντας με την ψυχή τους. Οι ηθοποιοί ερμηνευτές και η σκηνοθέτης καταχειροκροτήθηκαν σ’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση του ΙΑΜΥ,  που αποτέλεσε μια αληθινά ευχάριστη διέξοδο στην απραξία του χειμώνα μας !…¨


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου