«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο Μουσικού Συλλόγου Ύδρας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΔΡΑΣ
Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του,παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες,πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου την εκδήλωση του Συλλόγου μας ! 
Η "Μελίνας Μερκούρη" γέμισε από μουσική και τραγούδια που παρουσίασαν παιδιά κι ενήλικες,που φοιτούν στα τμήματα του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας κι η αγάπη τους για τη μουσική είναι κοινή !!
Η βραδιά περιλάμβανε κοπή της πίτας για το 2017 ,δυο στον αριθμό,τις οποίες έφτιαξαν με σπιτικά υλικά και πολύ αγάπη, οι κυρίες Γιούλη Καράχου και Ελένη Σκάγκου κι ευλόγησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Θεόδωρος Θεοδοσίου ,πατήρ Ιωαννίκιος Καλαφάτης και πατήρ Γεώργιος Βλαχόπουλος !!
Η λαχειοφόρος αγορά μας εξελίχθηκε επίσης μ επιτυχία ,αφού διέθετε σημαντικά και χρήσιμα δώρα, όπως μια τηλεόραση 42" από το PLAISIO,αγορασμένη από τα έσοδα του Συλλόγου και προσφορές των επαγγελματιών του νησιού μας !!
Έτσι λοιπόν,για το φιλότιμο και την προθυμία τους να προσφέρουν,θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους : Δημήτρη Λεμπέση-Χρήστο Μπόκια, Γιάννη Λαρεντζάκη-Φιλίτσα Αναργύρου, Ευάγγελο Ραφαλιά, Ζωή Πούλου, Ρόζυ Αποστολίδου, Άννα Μωριάτη, Χρήστο Καραχρήστο-Ελένη Κοκκάλα, Κώστα Καπράλο, Νίκη Λαμπροπούλου, Σπύρο Σαίτη, Νικόλα Σόρρα, Νίκο Κιάφα, Μαρία Λεμπέση, Αναστασία Κρέμου, Βίκυ και Σάσα Τσολιά, Γιάννη Μήτσιου, Γιάννη Σουρέλη,Ζωή και Μιχάλης Σαρούκος, Ματίνα Τζουρντού, Παναγιώτη Βαρέλια, Κυριάκο Τσαγκάρη ,Καλλιόπη Κόκορη, Βάσω Γαβρίλη, Ηλιάννα Γεωργακοπούλου, Νεκταρία Σουρέλη, Λουκία Λούλου, Ευάγγελο Χρηστίδη, Πέτρο Κρητικό, Αντώνη Κρανιδιώτη, Γιώργο Νιζάμη και Δήμητρα Τσολιά !!!!
Σημαντική επίσης η προσφορά των : Χρήστου Μπεξή ,που μας δώρισε αναψυκτικά -νερά και τ απαραίτητα σερβιρίσματος της βραδιάς μας, Σπύρου Βούλγαρη για την επιμέλεια της μικροφωνικής εγκατάστασης, Κατερίνας Ρετιτάγκου για τις δωρεάν ανθοδέσμες που προσφέραμε στους 4 μαέστρους μας !!!
Φυσικά ευχαριστούμε κι όλους όσους μας στήριξαν ,αγοράζοντας τους λαχνούς μας ,εντός κι εκτός της αίθουσας ,όσο μπορούσε ο καθένας !!!!
Ευχαριστούμε πολύ επίσης, τον Φρατζέσκο Βλαχόπουλο που μας βοήθησε στη μεταφορά με καρότσι διαφόρων αντικειμένων και μουσικών οργάνων στο χώρο της εκδήλωσης και πίσω ,με τη στήριξη βέβαια του Γιώργου Αργυρού και Αλέξη Παντέλι !!!
Πολίτιμη η βοήθεια και του Κώστα Σπηλιώτη,που αφιλοκερδώς και άμεσα ,επισκεύασε την πόρτα της αίθουσας που φιλοξενείται η μπάντα μας και μας δώρισε ένα τραπέζι,που χρειαζόμασταν !!!
Θερμές ευχαριστίες στην ΚΕΔΥ ΥΔΡΑΣ που μας διέθεσε την αίθουσα "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" και για την παρουσία της αντιπροέδρου της, Κατερίνας Βούλγαρη- Μαραγκού στην εκδήλωση μας !!
Εκτιμούμε κι ευχαριστούμε πολύ το ΔΗΜΟ ΥΔΡΑΣ που στεγάζει δωρεάν το Μουσικό Σύλλογο Ύδρας ,παραχωρώντας 2 αίθουσες του Σαχτούρειου Γυμνασίου, μια για την Μπάντα μας και μια για τις "Μουσικοφυίες" !!
Ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απευθύνουμε στις Υδραίες δασκάλες μουσικής Μαρία Κουτούζη και Γιόλα Παρίση, για την τέλεια συνεργασία,την αγάπη και το έργο τους στο Σύλλογο αλλά και στους εξαιρετικούς μαέστρους μας Λουίζα Κουλά και Στάθη Μανάτο, που μας μυούν στη μουσική, με επαγγελματισμό, συνέπεια κι υπομονή, παρά τις δυσκολίες μετακίνησης από τον Πειραιά,με όλες τις καιρικές συνθήκες !!!
Οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον αξιότιμο κύριο ΑΛΕΞΗ ΒΕΡΟΥΚΑ, ο οποίος μέσα σε μόλις μια μέρα μας δώρισε ένα ολοκαίνουριο σαξόφωνο τενόρο ,που είχαμε άμεση ανάγκη για την παρουσία της μπάντας μας στην εκδήλωση ,αφού το υπάρχων δεν επισκευαζόταν πλέον,λόγω παλαιότητας !!!
Ευχαριστούμε επίσης όμως και τον Σπήλιο Σπηλιώτη για το πλήρες ρεπορτάζ σε κείμενο και φωτογραφίες που δημοσίευσε ,μέσα από το σπουδαίας σημασίας για το νησί μας blog site του "ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ,δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας ,να δουν στιγμιότυπα μέσα από το διαδίκτυο !!! 
Με τη βοήθεια όλων των παραπάνω ,καταφέραμε να παρουσιάσουμε το έργο του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας μέσα απ την πρόοδο των μαθητών του,μικρών και μεγάλων στη μουσική κι ίσως να πετύχαμε να επηρεάσουμε κι άλλους συμπατριώτες μας ,να ενταχθούν κι αυτοί στα τμήματα εκμάθησης !!!!! 
Τα σχόλια όλων σας ήταν θετικά και συγκινητικά κι αυτό μας δίνει δύναμη κι επιμονή να προσπαθούμε για περισσότερη και καλύτερη μουσική !!!! Η μουσική είναι πολιτισμός !!!
Mε ιδιαίτερη τιμή το Δ.Σ. του
ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΔΡΑΣ
η πρόεδρος ΧΡΥΣΑ ΣΚΑΓΚΟΥ
η αντιπρόεδρος ΣΟΦΙΑ ΣΟΡΡΑ
η ταμίας ΓΙΟΥΛΗ ΚΑΡΑΧΟΥ
η γραμματέας ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΥ-ΑΡΑΠΟΓΙΑΝΝΗ
η υπεύθυνη υλικού ΡΕΒΕΚΚΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ
τα μέλη ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΚΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου