«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή της πίτας και μουσική εκδήλωση του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας

Ο Μουσικός Σύλλογος Ύδρας έκοψε την πίτα του το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ. στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη". Την πίτα του Μουσικού Συλλόγου ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Θεόδωρος Θεοδοσίου. Μετά την κοπή της πίτας η Πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας κ. Χ. Σκάγκου απεύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους όπως και ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Θεόδωρος Θεοδοσίου.   
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν μουσικές εργασίες μαθητών του Συλλόγου αλλά και συναυλία της μπάντας του Μουσικού Συλλόγου με τραγούδια του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Μάνου Χατζιδάκι.
Στη μουσική εκδήλωση ήσαν ο π. Θεόδωρος Θεοδοσίου Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος,  η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, η δημοτική σύμβουλος κ. Λ.  Λούλου, ο πρώην δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, το Διοικητικό συμβούλιο μαζί με του δασκάλους μουσικής του Μουσικού Συλλόγου, Εκπαιδευτικοί, φορείς του νησιού και πλήθος κόσμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου