«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Καθεδρικού Ναού διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο απογευματινό τσάι

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΥΔΡΑΣ - ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΣΑΪ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ
Το  Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Καθεδρικού Ναού διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 6 μ.μ. την ετήσια εκδήλωση του με απογευματινό τσάι για φιλανθρωπικούς σκοπούς στον χώρο της τραπεζαρίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν πεντανόστιμα αλμυρά και γλυκά εδέσματα, με τσάι, καφέ κλπ, αλλά και διενεργήθηκε  λαχειοφόρος αγορά  με πολλά δώρα.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος μίλησε προς τους παριστάμενους καλωσορίζοντας τους και αναφέρθηκε στο  Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Καθεδρικού Ναού της Ύδρας που όπως είπε χαρακτηριστικά εκτελεί διαενοριακό φιλανθρωπικό έργο αλλά και εκτελεί σημαντικότατο φιλανθρωπικό σκοπό στο νησί μας βοηθώντας αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και κατέληξε την ομιλία του, ευχαριστώντας του χορηγούς των δώρων αλλά και τις κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου.
Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο π. Θεόδωρος Θεοδοσίου Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης, ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, και δεκάδες κόσμου.
(ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε.Φ.Τ.
ΕΣΟΔΑ 1153 ΕΥΡΩ
ΕΞΟΔΑ 100
ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1053 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Στη φωτογραφία ο Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, Γ.Α.Ε. με τις κυρίες του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Καθεδρικού Ναού της Ύδρας 
Υ.Γ. «ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»: Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Καθεδρικού Ναού Ύδρας επιτελεί σημαντικότατο φιλανθρωπικό έργο στο νησί μας υπό την καθοδήγηση του Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού, Γ.Α.Ε. και την άοκνη φροντίδα των κυριών του Φιλόπτωχου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου