«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Τα ονομαστήρια του προϊσταμένου της Ενοριακής Εκκλησίας της Υπαπαντής π. Θεόδωρου Θεοδοσίου Αρχιερατικού Επιτρόπου Ύδρας

Εορτάστηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2017 στην Ενοριακή Εκκλησία της Υπαπαντής του Χριστού Ύδρας η μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος αλλά και τα ονομαστήρια του προϊσταμένου της Ενοριακής Εκκλησίας της Υπαπαντής, π. Θεόδωρου Θεοδοσίου Αρχιερατικού Επιτρόπου Ύδρας.
Λίγο πριν την απόλυση εκφώνησε λόγω αναφερόμενος στη ζωή και το μαρτύριο του Αγίου Θεοδώρου και στη συνέχεια ευχήθηκε έτη πολλά για τον προϊστάμενο της Εκκλησίας ο Αιδ. Πρωτοπ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός. 
Ελάχιστα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η Θεία Λειτουργία ο π. Θεόδωρος Θεοδοσίου Αρχιερατικός Επίτροπος Ύδρας σε ομιλία του μίλησε για τα έργα στην ενορία και  ευχαρίστησε όλες και όλους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης στην Θ. Λειτουργία συλλειτούργησε ο Ιεροδιάκονος π. Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης και έψαλα οι ιεροψάλτες κ. Γ. Σκάγκος, κ. Λ. Καρακατσάνης και κ. Α. Αραπογιάννης. Ευθύς μετά δόθηκε πλούσιο εόρτιο κέρασμα σε όλους τους ενορίτες και τους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου