«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Η Ύδρα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Λατινικών και Ελληνικών (European Festival of Latin and Greek)

Η Ύδρα συμμετέχει σε μια παγκόσμια ανάγνωση της Οδύσσειας προσφέροντας την δυνατότητα να γίνουμε για λίγο… ραψωδοί!!!
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, για μία ώρα, Υδραίοι και Υδραίες κάθε ηλικίας θα διαβάσουμε μία ραψωδία από την Οδύσσεια του Ομήρου - μια ιδιαίτερη ανάγνωση με φόντο την θάλασσα, γαϊδούρια κτλ. - συμμετέχοντας έτσι στην παγκόσμια ταυτόχρονη ανάγνωση του έπους που οργανώνεται στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ Λατινικών και Ελληνικών (European Festival of Latin and Greek). Ζητάμε την προθυμία και βοήθειά σας για να πραγματοποιήσουμε μια πρωτότυπη και όμορφη παρουσίαση. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν (είτε ως αναγνώστες είτε ως κομπάρσοι είτε ως θεατές) μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ (ΣΣ στην ομάδα: 
HydramaTheatre) η τηλεφωνικώς. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε μία ποικιλόμορφη ομάδα όπου ο καθένας θα διαβάσει ένα μικρό απόσπασμα από την επιλεγμένη ραψωδία.Η παρουσίαση θα βιντεοσκοπηθεί. 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής μέσα στις εκατοντάδες αιτήσεις που έχουν γίνει παγκοσμίως, είμαστε μία από τις μονάχα δύο επίσημα αναγνωρισμένες συμμετοχές εντός της Ελλάδας.
Την παρουσίαση συντονίζει το Hydrama Theatre που υπέβαλε την αίτηση συμμετοχής. Πληροφορίες: Κορίννα 22980 53232 , 697 3901 858 
Υ.Γ. Εάν λόγο εθνικής γιορτής έχετε υποχρεώσεις, ίσως το προγραμματίσουμε στις 23 Μαρτίου για την διευκόλυνσή σας και των παιδιών σας
Διαβάστε σχετικά: http://festival-latingrec.eu/english/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου