«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Το «1st Trimore Swimrun Hydra 2017» έρχεται τον Νοέμβριο στην Ύδρα

Παγιώθηκαν οι αγώνες και οι ημερομηνίες μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης της Ύδρας, η οποία αναμένεται να αποτελέσει θεσμό σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Το «1st Trimore Swimrun Hydra 2017» έρχεται  από τις 17 έως τις 19 Νοεμβρίου 2017 στην Ύδρα και το διοργανώνουν ο Δήμος Ύδρας - Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος και η εταιρία TriMore αλλά με  παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα το συγκεκριμένο τριήμερο. 
Οι αγώνες περιλαμβάνουν κολύμβηση και τρέξιμο εναλλάξ (Καμίνια, Βλυχός, Παλαμηδάς κλπ), με αφετηρία το λιμάνι του νησιού και προορισμό το λιμάνι του Μώλου. Από το λιμάνι του Μώλου θα αρχίσει και πάλι ο αγώνας της επιστροφής (Παλαμηδάς, Βλυχός, Καμίνια κλπ), με αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης έως το λιμάνι της Ύδρας.
Η πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι οι αθλητές θα αγωνίζονται σε δυάδες αφού θα συνδέονται με ειδικό ελαστικό σχοινί και αναμένονται περίπου 300 Έλληνες και ξένοι αθλητές.
Ο αναμενόμενος αγώνας ενισχύει μια σημαντική προσπάθεια για επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν υπέρ του νησιού και πρόκειται για μία διοργάνωση με προοπτική προβολής διεθνούς εμβέλειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου