«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Απονομές επάθλων στους νικητές του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Ύδρας - Ελληνικής Επαναστάσεως 2017»

Το Σάββατο 25 Μαρτίου  και λίγο μετά τις 14:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» η απονομή των επάθλων στους νικητές του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Ύδρας - Ελληνικής Επαναστάσεως 2017».
Λίγο πριν αρχίσει η απονομή απεύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Ύδαρς κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτης και ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ κ. Δ. Μαραγκουδάκης.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ κ. Δ. Μαραγκουδάκης απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη (όπου και του ανταπέδωσε τιμητική πλακέτα), στον Λιμενάρχη Ύδρας Πλωτάρχη ΛΣ Γ. Μανδαλάκη και τον Αντιπρόεδρο του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτη.

Κατόπιν απονεμήθηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους νικητές των διαφόρων κατηγοριών των ιστιοπλοϊκών αγώνων «Ύδρας - Ελληνικής Επαναστάσεως 2017». Οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη, τον ο Λιμενάρχη Ύδρας Πλωτάρχη Λ.Σ. κ. Γ. Μανδαλάκης, τον Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Ε. Δανόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβα, τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΔΛΤΥ κ. Γ. Μπελεγρή,  τον Αντιπρόεδρο του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλωνίτη και τον  πρώην Δήμαρχο Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλο. Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στις 10:30πμ τα ιστιοπλοϊκά πρόκειται να αναχωρήσουν από την Ύδρα για την 2η Ιστιοδρομία με την διαδρομή Ύδρα – Φάληρο, 36 ΝΜ περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου