«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Οι Υδραίοι των Αθηνών εόρτασαν την 25η Μαρτίου

Η Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών και το Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου  πραγματοποίησαν τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου (Λεωφ. Συγγρού 136, Αθήνα).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Γιώργος Ε. Ροδολάκης, Δ.Ν., τ. Διευθυντής Ερευνών του Κέντρου Έρευνας της Ιστορίας του Ελληνικού Δικαίου Ακαδημίας Αθηνών που ανέπτυξε το ενδιαφέρον  θέμα: «Το μεταβυζαντινό ναυτικό δίκαιο και η Ύδρα». 
Ο Ομ. Καθ. Ιστορίας των Θεσμών στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Σταύρος Περεντίδης συντόνισε τη συζήτηση. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Υδραίων Αθηνών κ. Γιάννης Σαχίνης  και η Διευθύντρια του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας Καθηγ. κ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση. Η συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε εξαιρετικά ουσιαστική και πολύ ενδιαφέρουσα.
Πληροφορίες και φωτογραφίες από: Διευθύντρια του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας Καθηγ. κ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου (www.facebook.com/profile)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου