«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ύδρας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  4 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.00 μ.μ. στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών του Δήμου Ύδρας «Μελίνα Μερκούρη», η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ύδρας.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Ύδρας κ. Μ. Πούλος αναφερόμενος στην σχέση Κυνηγού – Φύσης- Περιβάλλοντος τόνισε την αναγκαιότητα της επαφής των ανθρώπων με την φύση, αλλά και οικολογική ευαισθησία που διακρίνει τους Υδραίους κυνηγούς για την πανίδα, και την χλωρίδα της Ύδρας. Μετά την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου, απεύθυνε χαιρετισμό στους παριστάμενους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης.
Στην συνεχεία έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη  και τον Πρόεδρο κ. Μ. Πούλο.
Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρίσκονταν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Ε. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας και κ. Κ. Μαραγκού, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ε. Καραμήτσος, Εκπρόσωποι του Α.Τ.  Ύδρας και πλήθος κόσμου. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ύδρας λόγω της άριστης γνώσης των μονοπατιών και όλων των διαδρομών της Ύδρας τα μέλη του βοηθούν κάθε χρόνο εθελοντικά στην διοργάνωση των Ορεινών Αγώνων της Ύδρας (Hydra’s Trail Event), με εθελοντές οι οποίοι βρίσκονται σε απρόσιτα σημεία των μονοπατιών του αγώνα διευκολύνοντας τους αθλητές του Ορεινών Αγώνων Ύδρας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου