«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Παγκόσμια ανάγνωση της Οδύσσειας από την Ύδρα

Η Ύδρα συμμετείχε στην παγκόσμια ανάγνωση της Οδύσσειας μέσω του Hydrama Theatre.
Την Παρασκευή 24 Μαρτίου  στις 11.00 πμ Υδραίοι και Υδραίες εμπρός από το ρολόι της Μητρόπολης, στο λιμάνι της Ύδρας διάβασαν με επιτυχία την Ε΄ ραψωδία  από την Οδύσσεια του Ομήρου συμμετέχοντας στην παγκόσμια ταυτόχρονη ανάγνωση του Ομηρικού έπους  που πραγματοποιήθηκε σε σαράντα (40) χώρες και με 150 ομάδες σε διαφορετικές γλώσσες.


To  Hydrama Theatre με την  Corinna Seeds   με τους συμμετέχοντες  στην παγκόσμια ανάγνωση αποτέλεσε μια ομάδα που είχε επιλεγεί για αυτή την ζωντανή μετάδοση μέσω του διαδικτύου  (live streaming). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ Λατινικών και Ελληνικών (European Festival of Latin and Greek). Έτσι πραγματοποιήθηκε απευθείας μετάδοση σε πάνω από 180 χώρες του κόσμου που είδαν και καμάρωσαν την ανάγνωση της Οδύσσειας του Ομήρου - Ραψωδίας Ε στην Ύδρα.
Πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες Μαρία Μαρσέλλου, Γιούλη Καράχου, Ματίνα Ντούσκου, Ματίνα Τσιτσινάκη, Μαρία Βούλγαρη, Καλλιόπη Μίχα, Λάκη Χρηστίδη, Τάκη Τσίτσιζα, Βασίλη Παπαχατζή, Νίκο Δούπη, Ντάνη Τριανταφύλλου και Γιάννη Κίτσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου