«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα από την Λέσχη Αποφοίτων Σχολής Ναυτιλίας Ύδρας

Αριθ. Πρωτ. : Λ-1510
10 Απριλίου 2017
«Τον δι ημάς σταυρωθέντα δεύτε πάντες υμνήσωμεν.

Αυτόν γαρ κατείδε Μαρία επί του ξύλου και έλεγεν:
Ει και σταυρόν υπομένεις, Συ υπάρχεις ο Υιός και Θεός μου».

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι της Λέσχης,
Στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδος με τα Άγια Πάθη, τη Σταύρωση, την Ταφή και την Ανάσταση του Θεανθρώπου και Σωτήρος ημών Χριστού, εκφράζουμε προς όλους τους αγαπητούς συναδέλφους, μέλη και φίλους της Λέσχης και τις οικογένειές σας, θερμές ευχές για Καλό Πάσχα. Μακάρι αυτό το Πάσχα να αποτελέσει για όλους μας πραγματικό «πέρασμα» από τη ζωή της ύλης στον κόσμο του πνεύματος και η Ανάσταση του Χριστού να φέρει την εσωτερική ανάσταση και την ανάταση που καθένας από εμάς προσδοκά κατά τη γήινη εφήμερη πορεία του προς αναζήτηση της Αιώνιας Αλήθειας και του Θείου Φωτός.
Με την ευκαιρία αυτή σάς γνωρίζουμε ότι, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το Εντευκτήριο της Λέσχης μας δεν θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα. Η λειτουργία του θα επαναληφθεί κανονικά την Πέμπτη, 27 Απριλίου.
Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι και αυτήν τη χρονιά θα συνεχιστούν οι καθιερωμένες διαλέξεις μας προς τους σπουδαστές της Ακαδημίας Ε.Ν. Ύδρας και περιμένουμε από τη Διοίκηση και τη Διεύθυνση Σπουδών της αγαπημένης μας Σχολής να μας καθορίσει τον ακριβή χρόνο της πραγματοποίησής των (κατά πάσαν πιθανότητα εντός του προσεχούς μηνός Μαΐου). Σε περίπτωση που υπάρχουν συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομάδα ομιλητών, παρακαλούμε να ενημερώσουν τη Γραμματεία της Λέσχης αναφέροντας και τον τίτλο του θέματος που επιθυμούν να παρουσιάσουν.
Καλή Ανάσταση και Χαρούμενη Πασχαλιά!!!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Θανάσης Ζεύκης Πρόεδρος Δ.Σ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου