«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εορταστικό διπλό Παλαιμάχων – Νέων του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση αθλητών, όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε το εορταστικό διπλό Παλαιμάχων – Νέων του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας.
Σήμερα, Τρίτη 18 Απριλίου 2017 στο γήπεδο της Ύδρας πραγματοποιήθηκε το εορταστικό διπλό Παλαιμάχων – Νέων του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας. Σε ένα γήπεδο πραγματικά γεμάτο από αθλητές όλων των ηλικιών οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε ένα όμορφο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα αλλά και πολύ γέλιο και πειράγματα μεταξύ των «αντιπάλων». Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 στην κανονική διάρκεια με σκόρερ για τους Παλαίμαχους τον Τάσσο Κοκκάλα ενώ για τους Νέους σκόρερ ήταν ο Σπύρος Μαύρος και ο Νεκτάριος Καλαφάτης. Στα πέναλτι νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Παλαιμάχων με 3-2. Στην συνέχεια υπήρξε μία έκπληξη προς τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολουθούσαν τον αγώνα. Μια μικτή ομάδα από Παλαίμαχους και Νέους αντιμετώπισαν τις Ελπίδες. Νικήτρια ομάδα με το εντυπωσιακό 4-2 αναδείχτηκε η ομάδα των Ελπίδων που το πανηγύρισαν δεόντως. Ήταν ένα πραγματικά παιχνίδι γιορτή που το ευχαριστήθηκαν όλοι δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο αγώνα.

Δηλώσεις Προπονητή του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας κ. Νεκταρίου Καλαφάτη: «Ήταν ένα παιχνίδι γιορτή που το ευχαριστηθήκαμε όλοι με την ψυχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Παλαίμαχους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, έναν έναν ξεχωριστά. Τον Πατέρα Γεώργιο Βλαχόπουλο, τον Τάσσο Κοκκάλα, τον Λάζαρο Μερτζάνη, τον Ηλία Μαυρομάτη αλλά και όλα τα παιδιά που πλαισίωσαν την ομάδα των Παλαιμάχων. Θερμές ευχαριστίες στον Λιμενάρχη μας Κύριο Μανδαλάκη που μας τίμησε με την παρουσία του και αγωνίστηκε με την ομάδα των Νέων. Τον π. Δήμαρχο Κύριο Άγγελο Κοτρώνη και την Δημοτικό Σύμβουλο Κυρία Λουκία Λούλου που μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εξέδρες του γηπέδου καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις προσπάθειές μας. Ευχαριστίες πολλές στον Διαιτητή του αγώνα Άντυ Γρηγοριάδη που παρόλο την κούραση των ημερών στηρίζει έμπρακτα την τρέλα μας. Στους πολυπληθείς μικρούς μας φίλους που κατενθουσιάστηκαν στο άκουσμα ότι θα αναμετρηθούν με τους μεγάλους. Είναι κρίμα γι αυτά τα παιδιά το γήπεδο να παραμένει ημιτελές. Τέλος θα ήθελα να δώσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στον Κύριο Σπήλιο Σπηλιώτη που και αυτός με την σειρά του ακλουθώντας την τρέλα μας αποδέχθηκε την πρόσκληση μας να είναι και πάλι αυτός ο ανταποκριτής του αγώνα. Χωρίς αυτόν και το φωτορεπορτάζ του τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία σε κάθε οικογένεια. Χριστός Ανέστη!»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου