«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Επίσκεψη του Δημάρχου Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη, του Πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Α. Καλύβα, του Αντιδήμαρχου κ. Ι. Μπελεγρή και δημοτικών συμβούλων στις περιοχές Καμίνια και Βλυχός

Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου 2017 ο Δήμαρχος Ύδρας  κ. Γεώργιος Κουκουδάκης μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α. Καλύβα, τον Αντιδήμαρχο Ύδρας και Πρόεδρο του ΔΛΤΥ κ. Ι. Μπελεγρή, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ε. Καραμήτσο κ.α. επισκέφτηκαν τις περιοχές Καμίνια και Βλυχός όπου επίσης επιθεώρησαν τα έργα: «Θεατράκι στο Καμίνι» και δρόμο «Καμίνια - Βλυχός». Πρόθεση  του Δημάρχου Ύδρας όπως και όλων όσων των συνόδευαν ήταν να καταγράψουν τα προβλήματα στις εν λόγω περιοχές και να συνομιλήσουμε με κατοίκους.
Σχετικά με τις προαναφερόμενες επισκέψεις έγινε η εξής δήλωση από τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη σε μεγάλο ιντερνετικό τόπο κοινωνικής δικτύωσης: «Από τη σημερινή (30/04/2017) επίσκεψη μας στις περιοχές Καμίνι και Βλυχός. Καταγράψαμε προβλήματα και επιθεωρήσαμε τα έργα "Θεατράκι στο Καμίνι" και τον δρόμο "Καμίνι - Βλυχός". Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για τις πάντα χρήσιμες επισημάνσεις τους. Η επόμενη επίσκεψή μας θα γίνει στην Κιάφα στα μέσα Μαΐου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου