«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην Ύδρα

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μέσα στη νέα εβδομάδα που έρχεται στην Ύδρα, η πρώτη από το 2ο Νηπιαγωγείο Ύδρας που ολοκληρώνει τη σχολική χρονιά με την παράσταση: ΣΙΝΕΜΑ: «Ο Παράδεισος των παιδιών» και η δεύτερη από την συνεργασία του Ι.Α.Μ. Ύδρας και της Α.Ε.Ν. Ύδρας σε ένα μουσικό αφιέρωμα για να αποδώσουν τιμή στην ελληνική Ναυτοσύνη και τους ανθρώπους της: στους Έλληνες Πλοιάρχους που είχαν, έχουν ή που θα αποφοιτήσουν από την αρχαιότερη παγκοσμίως Ναυτική Σχολή, τη Σχολή της Ύδρας!


Πρόσκληση στη γιορτή του 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας που ολοκληρώνει την σχολική χρονιά με μια πρωτότυπη γιορτή
Τα παιδιά και η νηπιαγωγός του 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας κλείνουν την σχολική χρονιά με ΣΙΝΕΜΑ: «Ο Παράδεισος των παιδιών» με την καλλιτεχνική επιμέλεια της κ. Βούλας Λιόλιου -Βούλγαρη.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 7:30μμ στο προαύλιο του σχολείου.
Πρόσκληση σε Μουσική Βραδιά από το Ι.Α.Μ. Ύδρας και την Α.Ε.Ν. Ύδρας
Η Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας κ. Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου και ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευάγγελος Δανόπουλος  έχουν την τιμή και την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στη Μουσική Βραδιά με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Χρήστο Θηβαίο με τραγούδια από τον "Σταυρό του Νότου" και άλλα αγαπημένα ακούσματα, αφιέρωμα στους αυριανούς Πλοιάρχους της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας. 
Το μουσικό αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:00 μ.μ. στο λιμάνι της Ύδρας με ελεύθερη είσοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου