«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΔΡΑΣ

Ύδρα, 16.06.2017

Τελειώνοντας τη φετινή σχολική χρονιά νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν.
Συγκεκριμένα τον κ. Πέτρο Αγγελάκο που με την χορηγία του αγοράσθηκαν δύο (2) φορητοί υπολογιστές και ένα (1) πολυμηχάνημα.
Επίσης ευχαριστούμε τους δυο χορηγούς μας που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και με την χορηγία τους αγοράσθηκαν ακόμα δύο (2) φορητοί υπολογιστές πλήρως εξοπλισμένοι καθώς και τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Ύδρας.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στα εμπορικά καταστήματα της Ύδρας, στο εστιατόριο «Ψαροπούλα», στην κ. Ιωάννα Τρίπου-Λεριού, στον κ. Μιχάλη Τζουρντό, τον κ. Θανάση Κόκκο, στον κ. Έλις Λεπουσί και στον κ. Πέτρο Φέιμι.
Ιδιαιτέρως μέσω της Διευθύντριας του 1ΟΥ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Ματίνας Ρούσση, ευχαριστούμε τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Ύδρας π. Θεολόγο Γρηγοριάτη για την οικονομική του ενίσχυση.
Κλείνοντας ευχαριστούμε την κ. Δέσποινα Ράμμου για το Βιωματικό Εργαστήρι.
Βέβαια δεν θέλουμε να ξεχάσουμε την διευθύντρια κ. Ματίνα Ρούσση για την στήριξη της, τις δασκάλες και τους δασκάλους μας, που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών μας όλη της σχολική χρονιά.

Καλό καλοκαίρι 

 Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου