«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Μια όμορφη, νοσταλγική αναπαράσταση του ελληνικού κινηματογράφου από τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας

Με όμορφους διαλόγους, μουσική, χορό και τραγούδια και πολύ κέφι, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαΐου 2017 η γιορτή του 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας.
Τα παιδιά και η νηπιαγωγός του 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας κ. Ν. Πετροχείλου έκλεισαν με το καλύτερο τρόπο την σχολική χρονιά με μια πανέμορφη, νοσταλγική αναπαράσταση μέσα από επιλεγμένες παλιές όμορφες και αξέχαστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο: "Ο Παράδεισος των παιδιών" και πραγματικά τα παιδιά μας προσέφεραν μέσα από την παράσταση την αισιοδοξία τους και τα χαμόγελα τους...


Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου και την παρακολούθησαν ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου Αρχιερατικός Επίτροπος, ο Διάκονος π. Κωνσταντίνος Μπαρμπέρης, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο δημοτικοί  σύμβουλοι, ο τ. Δήμαρχος Ύδρας κ. κ. Κ. Αναστόπουλος, ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκης, το εκπαιδευτικό προσωπικό των Σχολείων της Ύδρας, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας, φορείς του νησιού και πλήθος κόσμου.
Η παράσταση και η επιλογή των ταινιών έγινε με την καλλιτεχνική επιμέλεια της κ. Βούλας Λιόλιου -Βούλγαρη.
Συγχαρητήρια σ' όλους τους συντελεστές για την πανέμορφη παρουσίαση!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου