«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Ύδρας: Δελτίο Τύπου - Μιαούλεια 2017

Τέσσερις Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και ο πρώην Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας τίμησαν με την παρουσία τους της εκδηλώσεις του Δήμου Ύδρας "ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2017"
Η Ελένη Σταματάκη (Α' Πειραιά), η Γεωργία Γεννιά (Α' Πειραιά), η Ευη Καρακώστα (Β' Πειραιά) και η Βάλια Βαγιωνάκη (Χανίων).
Ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας παρευρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Πρόεδρου της Βουλής και του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης τους στο Νησί μας,οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σταματάκη, Ευη Καρακώστα, Βάλια Βαγιωνάκη μαζί με μέλη της Τοπικής Οργάνωσης επισκέφτηκαν την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού και ενημερώθηκαν για την λειτουργία της σχολής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τον Διοικητή της Ακαδημίας κο Δανόπουλο Ευάγγελο και τον Διευθυντή Σπουδών κο Σταυρόπουλο Βασίλειο.
Επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Ύδρας όπου είχαν μια Εκτενή ενημέρωση από τον Λιμενάρχη Ύδρας κο Μανδαλάκη Γεώργιο.
Επισκέφτηκαν επίσης το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας και συνομίλησαν με την Διευθύντρια κα Αδαμοπουλου Κωνσταντίνα.
Η σ. Ελένη Σταματάκη επισκέφτηκε το Κ.Ε.Π και το Κουλούριο Νοσοκομείο Ύδρας όπου συνομίλησε με εργαζομένους και με τον Γιατρό κο Μπερικέτη Γεώργιο .
Είχε τέλος συνάντηση με τον Δήμαρχο Ύδρας κο Κουκουδάκη Γεώργιο όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ύδρας αυτή την περίοδο.


Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΥΔΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου