«Ένα κομμάτι βράχος καταμεσής στην θάλασσα, η Ύδρα του πολιτισμού, της ιστορίας, των θρύλων και των μυστηρίων...»

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή γιορτή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, λίγο μετά τις 19:00 μ.μ. στην αυλή του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Ύδρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή λήξης του σχολικού έτους για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Δημοτικου Σχολείου Ύδρας, που σημειωτέων ήταν ο ιστορικός χώρος όπου εκεί στεγάστηκε η πρώτη Ναυτική Σχολή της Ελλάδας.
Τα παιδιά του Σχολείου  τραγούδησαν, χόρεψαν αλλά και συγκίνησαν με τον αυθορμητισμό τους και ήταν ομολογουμένως μια πολύ όμορφη αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση.
Προς τους παριστάμενους μίλησαν η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Η. Καρατζά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Ε. Κουραχάνη και ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης.

Στην τελετή λήξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου παρευρέθηκαν ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Θεόδωρος Θεοδοσίου Αρχιερατικός Επίτροπος, ο  Πρωτοπρεσβύτερος  π. Ευάγγελος Γκιάκος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδημαρχος Υδρας κ. Γ. Μπελεγρης, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ε. Καραμήτσος, η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Η. Καρατζά μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου, η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας κ. Μ. Ρούσση με το εκπαιδευτικό προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου, η Νηπιαγωγός του 2ου Νηπιαγωγείου Ύδρας κ. Ν. Πετροχείλου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ύδρας, εκπαιδευτικοί των Σχολείων της Ύδρας γονείς, κηδεμόνες όπως και πλήθος κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου